rss

25 Sep

Yes! Ook dit jaar gaat opnieuw de Halloweentocht in Lissewege door waar we gezellig kunnen griezelen! Het gaat sinds dit jaar wel niet meer op Halloween zelf door, maar de zaterdag voor Halloween, 28 oktober dus. We hopen zo meer medewerkers te vinden om er een fantastische avond van te maken! Wie zin of tijd heeft om te helpen is nog steeds welkom, we zoeken nog steeds extra helpende handen.

We vertrekken dit jaar opnieuw vanuit de gemeenteschool ‘Ter Poorten’ om opnieuw een mooie wandeltocht door het dorp te maken met verschillende stops met een hapje of een drankje. Wie hier zin in heeft, is meer dan welkom, maar de plaatsen zijn helaas wel beperkt. Schrijf je dus snel in op onze inschrijvingspagina!

Let wel, net als vorige jaar doen we meer dan enkel GEZELLIG griezelen. Voor de deelnemers die vertrekken om 18u en 18u30 zullen we ons nog inhouden, maar wie later vertrekt zal misschien wel al eens meer verschieten van een enthousiaste figurant!

De Halloweentocht wordt vanaf dit jaar georganiseerd door de Gezinsbond van Lissewege. Lissewege Leeft die het vorige jaren organiseerde, is samengesmolten met de Gezinsbond. Het is dus hetzelfde team met een andere naam. Als je op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten, kun je ons volgen op facebook via ‘Gezinsbond Lissewege’.

Hierdoor is er sinds dit jaar ook een voordeel voor de leden van de gezinsbond. Zij krijgen een korting bij inschrijving.

Hopelijk zien we jullie op zaterdag 28 oktober!

Griezelige groetjes!
Gezinsbond Lissewege

Comments are closed.